iPod Question - GMC Terrain Forum : GMC Terrain Forums
Reply
 
Share LinkBack Thread Tools
Old 01-25-2014, 04:58 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 3
Exclamation iPod Question

Hello. I just purchased a new 2013 GMC Terrain SLE about a month ago, and I seem to be having an issue with the USB iPod connection.

I have my iPod Nano plugged into the USB in the centre console. It starts up fine, I go to a playlist or song list and it plays one song after the next. If I park the vehicle, turn it off, and come back later, the iPod will start playing automatically, but it only seems to detect the last song that was playing. Once the song is done, it will basically loop and play it again. I actually have to go to the menu, select the playlist again, and it's just a hassle. Am I doing something wrong?

In my previous vehicle, a 2010 Camaro SS, I did the exact same thing with the same iPod, and I did not have this issue. I would restart the vehicle and the playlist or song list would start where I left off and continue on as it should.

Any suggestions would be greatly appreciated! Thanks.
CuMo is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -4. The time now is 08:08 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.2
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.